Sunday, February 5

Myra in ''WonderLolita's World''


''WonderLolita'' Brand a fost si este unul dintre brand-urile care mi-a starnit mereu curiozitatea printre ganduri si care m-a facut mereu sa il studiez amanuntit pana la cele mai mici detalii datorita ideilor noi care ne uimesc de fiecare data cand Maria Simion lanseaza un nou concept. Fiecare concept semnat ''WonderLolita'' este conturat cu detalii, iar fiecare detaliu ''WonderLolita'' este conturat cu pasiune si forta de inovatie. 

Conceptul ''Secret Code'' by Myra a fost, este si va fi mereu conturat cu mister. Este un concept referitor la secretele artei si secretele celor care dau forma artei. Autorul acestuia, Myra, nu tine neaparat sa fie prezenta la diferite evenimente de moda doar pentru ''Imagine'', tocmai pentru ca este misterios. Prefer sa iubesc arta in secret si sa imi pot exprima ideile prin mister. Iubesc sa dau maxima vizibilitate celor care fac arta si creeaza cu pasiune si nu hainelor purtate de mine sau mie neaparat. Am subliniat mereu ideea ''The diamonds are made under pressure'' ... Tocmai cand simtim presiunea si dificultatile externe reusim sa gasim forta de a merge inainte si facem lucruri pe care nu credeam ca le putem realiza vreodata. Am simtit asta cand am fost aproape de multi care s-au transformat in diamante atunci cand nu mai existau bazele pentru a merge inainte. Si totusi ... ne urmam secretele, ne urmam visele pentru a deveni unici : ''Diamonds'' .




Am luat decizia de a face parte din atmosfera ''WonderLolita'' si sa petrec cateva zile alaturi de Maria Simion pentru a intelege amanuntit fiecare atingere a unui material pretios si a pasiunii conturate cu elemente noi de fiecare data ... Am cunoscut o femeie expansiva, plina de concepte si idei noi, care studiaza mereu culorile naturii si culturile diferite, dar legate intre ele prin arta. 



Am observat evolutia acestui brand din momentul in care Maria Simion ne-a facut o promisiune : ''Vreau sa te fac sa vezi lumea ca un basm...'' . Multe femei s-au regasit in acest concept si de fiecare data cand WonderLolita a realizat o noua colectie am reusit sa simtim aceleasi sentimente prin purtarea creatiilor sale. La lansarea colectiei ''Untold Story'' designer-ul ne-a exprimat sentimentele sale vis-a-vis de barierele si greutatile care pot exista in evolutia unei vieti pline de arta si a combinat arta culorilor si materialelor cu pasiunea pentru a arata ca sentimentul de forta exista in fiecare dintre noi. A urmat ''LVXVS MUNDUS'' ... concept care ne poarta in trecut, la detaliile de ''lux'' care isi mentin valoarea pe scena romaneasca chiar si in ziua de azi. Din acest moment multe mentalitati ''realistice'' romanesti si-au indreptat atentia catre acest brand si au dorit sa faca parte din lumea ''WonderLolita'' . Brand-ul colaboreaza cu Irregular Choice Brand, XFactor Romania Staff, Anca Neacsu - Singer, Mandinga, Elena Gheorghe, Ana Maria Vasile - Make Up Artist, Cezara Darie si Antena 1 Staff .  Cateodata se intampla sa fie puse conditii ''materiale'' pentru a reusi sa ajungi acolo undeva ... in acea lume de basm. Dar Maria Simion nu a dorit niciodata sa coboare la anumite conditii pentru a arata lumii ceea ce este in stare sa creeze prin pasiune. Pasiunea si talentul NU trebuie sa fie asociat cu conditiile ''materiale''. Arta nu a avut niciodata pret si nu ar trebui sa aibe un pret, iar cine crede ca poate face ''arta'' punand un anumit pret va reusi sa atinga cote maxime pe termen scurt dar se va regasi acolo unde nu va putea fi nominat in istorie. 




Momentele unice pe care le-am petrecut cu Maria Simion au dezvaluit un nou concept ''WonderLolita'' . Concept studiat in mod amanuntit de la tesuturi, culori, natura si care va avea un simbol misterios si foarte rar intalnit. Ne dezvaluie ca va fi o colectie speciala si ca isi indreapta atentia catre ''Paradise'' de aceasta data sau cel putin isi va transforma ideile in creatii ''Haute Couture'' lucrate cu atentie in cele mai mici detalii.
''City Bird of Paradise'' va fi sursa de inspiratie pentru multi artisti a scenei romanesti care vor dori sa cunoasca amanuntit aceasta colectie ... Maria Simion lucreaza in mister pentru a putea arata iubitorilor de arta ce sentimente poate transmite acest concept conturat cu culori deschise ca si turcoise, bej, alb, rosu si verde bacovian imbinat cu matase, dantela si franjuri. Simbolul acestei colectii este un element rar de gasit, departe de ''gri-ul'' capitalei romanesti, dar de aceasta data nu este intr-un basm, ci intr-un ''paradis real''.


''Follow Your Secrets, Follow Your Dreams...''

There is something sexy about SecretS :


























No comments: