Wednesday, February 2

LU'LU'AH - EMPHASIZE THE UNIQUE YOU!


''FRESH'SEXY'URBAN''



''Our clothes are designed for individuals for who a piece of clothing does not only represent their personality,but also their lifestyle!''



Vreau sa va prezint ceva diferit, original, fresh si mai ales ''UNIC''! 


Boro si Reka , doua tinere care au absolvit Universitatea de Arta si Design in anul 2008....s-au gandit sa adopte un concept foarte original denumit ''LU'LU'AH'' 


..... nume care defineste ''o perla'' , simbol al feminitatii manifestate in diverse moduri! 


Au considerat ca in Romania lipsesc total de pe piata produsele unice, de o calitate diferita. Au vrut o marca purtabila, produse adevarate si nu niste instalatii artistice... Lucreaza din greu ca sa dea o personalitate puternica acestei marci.


In primul an au vandut la Bucuresti, din 2010 in Zurich, iar momentan doar aici fiindca in Romania nu mai pot vinde absolut nimic.
Cu ajutorul lui Calin Mihai Chiver , directorul CFW ,  au avut cateva prezentari anul trecut, si au avut posibilitatea sa prezinte la CFW , prima editie. Insa au decis ca aceste prezentari nu au scop direct de marketing, nu le aduc clienti, dar investesc sume mari, deci toamna nu participa nicaieri. 


Fac o colectie pe sezon, le vand in magazine multibrand cu alti tineri designeri (Young Designer Shop), o categorie bine conturata in alte tari... 

O poveste frumoasa , care ne vorbeste despre stil unic... Talente extraordinare , creatii unice si originale stau in spatele acestui brand, doar ca lipseste ceva...hai sa dam VALOARE impreuna acestui brand ... Hai sa cunoastem mai bine personalitatea ''LU'LU'AH''! Eu ''am inceput'' de la START si am vorbit cu Boro, o tipa extraordinar de hotarata in ceea ce face , un talent desavarsit care lupta cu ''labirintul'' sistemelor romanesti pentru a arata ca ''LU'LU'AH'' are valoare... I like her stYle... I love 'LU'LU'AH'!!!

Am colaborat cu colegii mei de la ''Flash Me'' - ''Stories behind a flash'' si impreuna vrem sa dam un contur cat mai frumos si de valoare brand-ului ''LU'LU'AH'' !


Interview







Myra : ‘’Lu’lu’ah’’ , un brand foarte original care vorbeste despre unicitate si originalitate . Cum a luat nastere conceptul ‘’Lu’lu’ah’’?


Boro:  In timpul facultatii ne doream foarte mult sa creem/producem haine purtabile pe care le putem vinde. Ni s-a parut, ca un produs fara valoare pe piata nu poate sa fie un produs bun. Noi credem in acest concept, acesta este diferenta majora intre design si arta. Cum ne-am gandit mai mult si mai mult la definirea acestei marci, am considerat, ca s-ar putea  sa fie chiar o nisa in primul rand pe piata romaneasca, dar nu numai: designerii tineri lucreaza mai mult piese conceptuale. Cei care iau in considerare nevoile pietii......











Myra's Human Genetic Evolution

Promuovi anche tu la tua Pagina

No comments: