Sunday, June 26

Myra Loves ''WonderLolita'' - “Imagination is the beginning of creation''

WONDERLOLITA ''SS2012''

''Romantic'' 

by

Maria D. Simion






WonderLolita Brand - un nou inceput, plin de emotii si de nonconformism ... . Imi vin in minte primele emotii si dorinta de a cunoaste acel ''frumos necunoscut'' in care florile reprezinta elementul vital ... Creatii in care am crezut de la bun inceput ... voiam sa cunosc autorul acestui ''necunoscut'' pe care mi l-am imaginat mereu undeva ... departe ... de ceata ce ne inconjoara ! Si am facut primul pas...




Maria D. Simion - o persoana speciala care ne da incredere si ne ajuta sa intram in acea lume in care imaginatia este totul ... trebuie doar sa facem un pas ! Atitudinea si detaliile sunt elemente importante al acestui brand , care fac diferenta pe scena modei , asa cum o femeie poate face diferenta printr-un mic gest , o floare purtata zi de zi pentru o stare de suflet mai frumoasa. 

Maria D. Simion este persoana care merge impotriva vantului . Acolo unde unii se indreapta catre aceeasi strada a modei , ea alege directia opusa... De ce sa fim toate la fel , acolo unde fiecare poate avea ceva special? De ce sa purtam aceeasi rochita ca toate , cand putem sa reprezentam noi ''elementul unic'' ! De ce sa ne expunem nudul , acolo unde putem purta florile si hainutele care ne pun in valoare detaliile pe care noi le consideram urate! WonderLolita ne ajuta sa intelegem ca aceste detalii , in realitate , sunt frumoase , iar trupul feminin reprezinta mereu un mister care trebuie mereu redescoperit. 



''Romantic'' SS2011 by WonderLolita este o colectie unica , gandita in cel mai mic detaliu ... flori, materiale unice, fashion mood, romanticism, feminitate, emotii, atitudine si nonconformism. Consider ca nu este un brand ca oricare altul , este un concept conturat cu detalii originale , tocmai pentru a schimba mentalitatea de ''autocritica'' . Consider acest brand unic si original prin faptul ca orice femeie care imbraca aceste hainute se uita in oglinda si se vede frumoasa , iar poate odata se vedea urata . Este un brand care se exprima prin originalitate individuala , iar simt asta pe pielea mea atunci cand dimineata ma trezesc si uitandu-ma in oglinda ... ma lovesc de ''natural frumos'' conturat de cercelusii mei cu flori si bratara creata de Wonder & Anca Spiridon care imi vor tine companie intr-o zi unica si diferita de celelalte . 







Maria D. Simion a fost invitata la Milano de catre managerul celei mai mare comunitati de moda din Europa ''BusinessInFashion''  , Davide Gambarotto , pentru a-si pune creatiile in scena pentru diferite proiecte cinematografice importante in Italia . A uimit cu aceasta colectie chiar si designerii care sunt inscrisi in acest social network si cred ca multe persoane vor avea aceeasi dorinta de care va spuneam la inceput ... de a cunoaste acest ''frumos necunoscut'' . Odata facut acest pas , intra in joc dependenta de a simti aceste emotii zi de zi , de a simti florile pe trupul nostru zi de zi . 

Asteptam cu mult drag noile creatii WonderLolita si sunt convinsa ca urmatoarea colectie va fi mai presus de frumosul natural si indiscutabil .

''The diamonds are made under pressure.''

WONDERLOLITA 

SS2012

''ROMANTIC''

Story on ...













































































...SPECIAL GUEST...


ANCA NEACSU


No comments: