Sunday, May 1

AvanPremiere Fest '' 2011 '' - ''Moda romaneasca are viitor ... puternic!''



         

Proiectul ''Avanpremiere'' devine din ce in ce mai interesant si afascinant , il urmaresc cu entuziasm pentru ca este o combinatie perfecta intre arta, moda si life-style - Sec. XXI... intr-un mediu ''academic remarcabil'' ca si Bucuresti. Ideea este foarte inovativa mai ales ca nu exista multe festivaluri care sa arate o combinatie intre cele trei aspecte si nu numai ... Domnul Alin Galatescu , director general al acestui proiect , demonstreaza cat de bine se pot imbina arhitectura , literatura , arta , moda si toate ''detaliile'' sec. XXI ... o idee ''futuristica'' care poate fi un exemplu chiar si peste granitele Romaniei . Apoi Romania este un ''suflet'' concentrat din ce in ce mai mult pe unele aspecte ca si NOU, MODERNITATE si ''FOAME DE ARTA''...

AVANPREMIERE reuneste ''pietre pretioase'' pe scena modei romanesti , intr-un context absolut mirific , original si complex ... Pune in evidenta cultura conturata cu stilul futuristic , tinteste catre un obiectiv ''frumos'' , sperand ca peste catva timp acest concept numit ''AVANPREMIERE'' va fi prezent pe scenele internationale ca efect al unor proiecte trans-frontaliere...

...the diamonds are made under pressure...

ANDREEA TINCU  &  SENSE



RUE DES TRUCS


ANCA & SILVIA NEGULESCU



VIKA GORENCU



BIANCA POPP



RHEA COSTA



SANDRA CHIRA 



IRIS SERBAN



CHRISTELEN B.






''Moda romaneasca are viitor ... PUTERNIC!'' 


A.Galatescu




Lumea modei romanesti avea nevoie de un eveniment amplu care sa o aduca in simfonia celorlalte arte, alaturi de integrarea ei fireasca in life-style-ul modern – un astfel de eveniment complex este AVANPREMIERE - Fashion and Life-style Fest.

Sistemul international al modei implica deasemenea un calendar complex si stabil de evenimente in care sa se prezinte, intr-un cadru profesional, colectiile pentru sezoanele de moda, la fiecare 6 luni, cu un avans de 6 luni – la jumatatea lui Aprilie si Noiembrie, la noi.

Bucurestiul are un mediu cultural si academic remarcabil, care inlesneste inradacinarea pe lunga durata a unui eveniment de anvergura si complexitatea multi-arte ale AVANPREMIERE - Fashion and Life-style Fest.

In acelasi timp AVANPREMIERE - Fashion and Life-style Fest este un festival national cu preocupari europene – prin anvergura, participanti, arie de abordare a temelor si domeniile de larg interes si de maxima modernitate / actualitate.



Impreuna chiar putem sa facem ceva real pentru moda, life-style-ul  si cultura romanesca, pentru creatia vestimentara in concert deplin cu lumea artistica nationala si europeana.

Cu deosebita stima,

 by

Alin Galatescu                                                                 
Director AVANPREMIERE
Fashion and Life-style Fest      

No comments: